Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole | 300 g |
sušené švestky | 150 g |
brambory | 3 ks |
cibule | 1/2 ks |
zakysaná smetana | 1 ks |
mléko | 250 ml |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
ocet |
Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky (klidně na větší kousky, polévka se... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek